P&M Liedjesfestival 2020

Veelgestelde vragen

Vrijdag 03 januari 2020

Om ervoor te zorgen dat je goed voorbereid naar P&M Liedjesfestival 2020 kunt komen vindt je hier de meestgestelde vragen en alle relevante informatie. Tot zaterdag 11 januari!

 


 

Uitverkocht!

Dinsdag 17 december 2019

Het P&M Liedjesfestival 2020 is uitverkocht! Alle entreekaarten zijn inmiddels verkocht. Maar wilt u nog een kaartje? Stuur dan een mail naar pm2020@kieveloeet.nl. U wordt dan op de reservelijst gezet. Onze secretaris zal dan alle aanvragen verzamelen en er in volgorde van binnenkomst op reageren, mochten er nog kaarten vrijkomen.

Consumptiebonnen

Via deze site kunt u wel nog de drankvoucher bestellen. Deze voucher is op de avond in te wisselen voor consumptiemunten, dat voorkomt lange rijen bij de munten-kassa.

 


 

Zaterdag 26 oktober 2019

Logo P&M Liedjesfestival 2020

Over precies 11 weken….. dan is het zover! Op zaterdag 11 januari 2020 vindt het P&M Liedjesfestival plaats in gemeenschapshuis d’n Binger in Meijel.

Tijdens deze avond zullen de winnaars van de liedjesmiddagen/avonden uit Neer en alle kerndorpen van de Gemeente Peel en Maas de strijd aangaan om het “Lindebuimke”.

 


 

P&M Liedjesfestival 2019

Het P&M Liedjesfestival is dé carnavalsliedjeswedstrijd van Peel en Maas. In 2019 werd het georganiseerd door CV De Kevers. De winnaars van 2019 waren Pim en Chantal met “Os Leedje”.

De PJP-bokaal voor de beste presentatie ging naar de Romy en Laura met ‘Waeke aafgeteld’.