Alaaf Airlines wint P&M Liedjesfestival

Het 26e P&M Liedjesfestival is gewonnen door Alaaf Airlines uit Helden. Peter Daniëls reikte het Lindebuimke uit aan de groep uit Helden. De PJP Bokaal voor de beste presentatie ging naar het bonte gezelschap van Kos Erger uit Panningen met Blööd. 

In een uitverkochte D’n Binger in Meijel streden dit jaar de elf kerkdorpen uit Peel en Maas en het jaarlijks deelnemende Neer om het Lindebuimke. Naast de 12 liedjes werd het publiek vermaakt door artiesten als de Méélse Brummerkes met onder andere hun gouwe ouwe Vastelaovesleefde en De Breurkes met hun nieuwe schlager Gooije Gronk.

Alaaf Airlines wint het P&M Liedjesfestival
Kos Erger wint de PJP Bokaal

Sfeerimpressies uit Meijel

Naast de social media, de radio uitzendingen en de livestream die uit Meijel komen, loopt ook Naomi Leela door de zaal. Zij maakt mooie sfeerbeelden die wij hier met u delen.

P&M liedjesfestival van start

Het liedjesfestival is begonnen!

Joekskapel Goe Gehusseld heeft het publiek opgewarmd en vanaf nu is het festival via de website van het P&M Liedjesfestival te volgen, de facebooksite van Omroep PenM en live op radio Omroep PenM.

Angeliek Koopmans en Wout Slegers presenteren het festival vanuit Meijel. Beringe trapt af met het liedje “Deze is vur dich” van de Aod Prinse Beringe.

Rond 22:30 uur worden de winnaars van de PJP bokaal en de winnaars van het Liedjesfestival bekend gemaakt.

Liedjesfestival op P&M

Wat wordt het beste vastelaovesliedje van Peel en Maas én Neer van 2020? Dat wordt zaterdag 11 januari bekend tijdens het P&M Liedjesfestival in Meijel. CV De Kieveloeët organiseert in samenwerking met Omroep P&M het festival in D’n Binger in Meijel.

Vanaf 18.00 uur wordt er op Omroep P&M Radio vooruitgeblikt op het festival. Om 20.11 uur start het festival met alle twaalf de deelnemende artiesten. Rond 23.00 uur weten we wie er met ’t Lindebuimke (beste liedje) en de PJP Bokaal (presentatieprijs) vandoor gaat. Een vakjury beslist wie het festival wint.

 
Je volgt het P&M Liedjesfestival live op de radio, www.pmliedjesfestival.nl en vanaf 20.00 uur op P&M Facebook. Op maandagavond 13 januari wordt het festival vanaf 18.00 uur uitgezonden op televisie.

Aod Prinse Beringe winnen Liedjesavond Beringse Kuus

De Aod Prinse Beringe hebben zaterdag met ´Deze is Vur Dich´ de liedjesavond van CV De Beringse Kuus gewonnen.

Met een puntentotaal van 11 punten wisten de oude prinsen van Beringe de Sjottelslette voor te blijven. Deze groep werd tweede met het liedje ‘sjoeen van ver’. 

De Aod Prinse staan met hun winst op 11 januari op het P&M Liedjesfestival in D’n Binger.